Facts & Figures

  • Kantooromgeving
  • 1200 m2
  • 40 medewerkers
  • status: afgerond in 2018
  • grafiek: Megawatt

ENTER.
Dynamische werkplek voor high tech professionals

Enter. is een detacheerder in de technologie. De mens voorop in een steeds digitalere wereld. Dat is het uitgangspunt voor de inrichting van het nieuwe kantoor. Waar design tijdloos kan zijn, is dat in de high-tech ondenkbaar. Lever je hopeloos verouderde technologie maar in bij de deur!

Willie Wortel als inspiratiebron.

Ruimte voor ontspanning. Hard werken afwisselen met een potje tafelvoetbal of even achter de flipperkast om afstand te nemen van het werk. Het is belangrijk voor de medewerkers van ENTER. Net zoals het vieren van de momenten waar je trots op bent. Minstens 2 keer per week. Op de tribune kan de ‘wave’ ingezet worden.

Voor een techneut draait alles om de patchkast. Die heeft dan ook een centrale plek gekregen in het ontwerp. Het lichtplan is daarop afgestemd. Vanuit een cirkel verbinden lange lichtlijnen de verschillende functies van het kantoor fysiek én digitaal met elkaar.

Enter. wilde in het nieuwe kantoor laten zien wie ze zijn: innoverend, inspirerend en open. De ‘what’, ‘why’ en ‘how’ moesten terugkomen in de inrichting van het pand. Een internationale groep talentvolle mensen die samenwerkt als 1 familie. Lunchen doen ze het liefst met alle 40 tegelijk aan lange tafels. Als het mooi weer is bij voorkeur buiten op het dakterras.

Ontmoeten

Het interieur heeft als basis een neutrale, grijze, technische ondergrond. Een basis die gewoon goed moet functioneren. Op die momenten waar medewerkers elkaar ontmoeten, is hout toegepast. Technische hoogstandjes zijn in details zichtbaar gemaakt. Zo is de dimschakelaar van touchverf, waardoor je lichaam de schakeling vormt tussen de 2 polen.

Fotografie: Jeroen van der Wielen